“Vi skulle totalrenovere kjøkkenet for 3 år siden- et kjøkken fra 1978 på 10 m2.

Jeg tok kontakt med Gry Ingvaldsen som da jobbet på Kvik, fordi jeg visste at hun var flink.

Gry tok jobben med iver, hun hadde gode løsningsforslag og tegnet et veldig praktisk kjøkken, som vi er svært fornøyd med.

Vi hadde aldri kommet på å ha en hel høyskapvegg for å utnytte plassen maksimalt. Vi har fått bra benkeplass, god skapplass og det lille kjøkkenet virker mye større. Hun klarte også å hjelpe oss med en liten bord-/barløsning, sånn at vi kan spise frokost på det fine kjøkkenet vårt. Hun anbefalte også en ventilator som flukter med taket, og som gir en luftig følelse der man lager maten – dette gav kjøkkenet en renere linje.

Jeg anbefaler gjerne Gry til andre som skal pusse opp kjøkkenet sitt. Gry er seriøs, kreativ, løsningsorientert og hun har høy kompetanse.

Det er bare å ringe meg på tlf: 90084472, om dere ønsker ytterligere informasjon.”

Cathrine Lindebrekke

referanse1
«Vi brukte Gry Ingvaldsen til å designe kjøkkenet vårt når vi skulle gjøre det om fra et tradisjonelt gammelt kjøkken fra 30-tallet, med anretning og spiskammers. Hun så muligheter som vi ikke kunne drømt om, og på relativt liten plass. Det var ønske om et amerikansk kjøleskap fra mannen, og dette ble da kledd inn med masse plass rundt. Spesielt utdragsskapet til høyre ble vårt nye spiskammers, og det fungerer utrolig godt. At hun ba meg å velge en stor kum istedenfor den tradisjonelle er jeg strålende godt fornøyd med! Vi fokuserte også på god løsning for sortering, og har en stor skuff under vasken til dette. Utrolig deilig at det ikke «flyter rundt». Vi kunne nok ikke fått utnyttet kjøkkenet noe bedre enn dette»

For refereanser kontakt:

Catharina Schlytter-Henrichsen, tlf. 93686670

eller på e-post: catharina@schlytter-henrichsen.no

referanse2
Vi skulle pusse opp kjøkkenet i januar 2015, og fikk i denne forbindelse anbefalt Gry i «Din kjøkkenløsning og bolig» av en kollega. Kjøkkenet vårt var et lite kjøkken, hvor mye av veggplassen gikk bort til vindu og dører, så det var en utfordring å få til et fint og funksjonelt kjøkken. Gry kom hjem til oss og tok seg av oppmåling, og kom med råd og forslag til hvordan vi kunne få en best mulig kjøkkenløsning tross rommets begrensninger, og hun tegnet kjøkkenløsningen for oss. Vi slapp derfor unna med ett Ikea besøk, som var for å bestille kjøkkenet.

Hun ga oss gode råd for å få bedre benkeplass og skapplass, uten at det gikk utover romfølelsen på det lille kjøkkenet. I tillegg fikk hun oss til å gå for en løsning med heve- og senkebord til spiseplassen, som dermed kan brukes både som arbeidsbenk og barløsning, og som vanlig frokost- eller hobby bord. Dette er helt genialt for oss, og noe vi aldri hadde tenkt på uten hennes råd.
I tillegg til det praktiske, var det fint å rådslå med Gry i forhold til farger, utforming og helhet. Vi fornyet alle flater i rommet, og er veldig fornøyd med resultatet, også hvordan det harmoniserer med resten av boligen.

Gry er en kreativ, hyggelig og effektiv dame med høy kompetanse. Hun har god oversikt, og vet hvor man kan gå for rimelige løsninger uten at kvaliteten er dårlig, og hva det lønner seg å legge mer penger i. Jeg anbefaler alle som skal pusse opp kjøkkenet sitt å kontakte henne dersom man ikke er spesialist på kjøkkenløsninger selv. Vi sparte oss for mye hodebry og tid og er superfornøyde med resultatet!

Jeg nås på telefon 93426800 om noen ønsker ytterligere informasjon. Mvh Line Tonna

referanse3