Jeg, Gry Ingvaldsen, er daglig leder og medeier i Din kjøkkenløsning og bolig AS. Jeg har en stor interesse for interiør og gode innvendige boligløsninger. Min styrke ligger i min kreativitet sammen med evnen til å tenke gode, funksjonelle løsninger. 

omossIdeen om å starte Din kjøkkenløsning og bolig AS, fikk jeg da jeg jobbet som kjøkkenbefarer.

I denne jobben reiste jeg hjem til kunden og foretok oppmåling og befaring av kundens kjøkken, hovedsakelig fra IKEA, for å kvalitetssikre kjøkkentegning opp mot rommets mål. Jeg møtte mange kunder som uttrykte et behov om en tjeneste som kunne forenkle veien frem til bestillingen av et nytt IKEA kjøkken, samtidig som de kunne få hjelp til å finne den beste løsningen.

 

Jobberfaring

Jeg og min mann, Leinert Ingvaldsen, har hatt ansvar for flere boligprosjekteringer siden 2005.

  • I 2005 prosjekterte vi en to-manns bolig, med alt fra planlegging av hustype, innvendige romløsninger, bad- og kjøkkenløsninger, fram til salg av boligen.
  • I 2008 prosjekterte vi en to-mannsbolig fram til godkjent byggetillatelse. Prosjektet ble solgt på tegning.
  • I 2009-2010 prosjekterte vi en stor enebolig, hvor alle innvendige romløsninger, samt all innredning ble planlagt og tegnet av meg.
  • I 2014 startet vi prosjekteringen av fem eneboliger i kjede på Råholt, hvor jeg har samarbeidet nært med arkitekt med hensyn til estetikk og innvendige løsninger.

Jeg har jobbet flere år i kjøkkenbransjen, blant annet med planlegging og prosjektering av nye kjøkken, bad og garderober. Jeg har bred erfaring innenfor kunderådgivning og veiledning med løsningsorienterte forslag både når det gjelder estetikk og funksjonalitet.Dette i kombinasjon med bra kommunikasjon og personlig oppfølging, har skapt en tett og god kundekontakt.

I tillegg til mine år som kjøkkenkonsulent, jobbet jeg også  en periode som kjøkkenbefarer, dette gav meg nyttig og god erfaring med hensyn til oppmåling, og det å kunne avdekke hindringer og problemer i prosessen med å bytte kjøkken. Jeg har god kjennskap til kjøkken fra Kvik og IKEA.

Utdanning

Interiør og Dekoratørskolen.