Åpen kjøkkenløsning er blitt en vanlig løsning i det moderne hjem. Det sentraliserer kjøkkenet til å bli et samlingspunkt og «hjerte» i hjemmet. Hva gjør åpen kjøkkenløsning så populært?

Moderne planløsning:

I mindre leiligheter er det en fin måte å gi stuen bedre plass og brukes ofte i nye komplekser for å bedre planløsningen. Det frigir plass og gjør leiligheten luftigere. Med en åpen kjøkkenløsning frigir man ofte plass som gir pusterom og luft mellom veggene. Det åpner for muligheter for å kunne underholde gjestene i stuen mens man tilbereder et herremåltid

“Møteplassen” i boligen:

Kjøkkenet er en av de mest sentrale møteplassene i boligen. Her spises det middag og hele familien oppholder seg her ofte flere ganger daglig. Med en åpen kjøkkenløsning tilgjengeliggjør man kjøkkenet enda bedre for sosiale sammenhenger, slik at man også kan oppholde seg her utenom de gangene man tilbereder et måltid.

Moderne kjøkkeninteriør i åpen kjøkkenløsning

Åpen kjøkkenløsning med moderne kjøkkeninteriør

Åpen kjøkkenløsning for hele familien:

En åpen kjøkkenløsning tilgjengeliggjør kjøkkenet mer for hele familien. Mange er kanskje kjent med barn som gjør lekser ved kjøkkenbenken mens man lager middag. Noen velger også å flytte kjøkkenet ut i stuen for å frigjøre plass til et ekstra soverom.

Det finnes mange gode grunner til en åpen kjøkkenløsning. Det viktigste er uansett at man går gjennom alt praktisk, slik at boligen blir best egnet for sitt behov. Våre dyktige kjøkkenkonsulenter er her for å avdekke dine behov, og tilrettelegge for at din kjøkken-hverdag blir best mulig.

 

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om ditt kjøkken!