En kjøkkenkonsulent som også kan gi god interiørveiledning

Du skal nå oppgradere med nytt kjøkken, så hvorfor ikke benytte anledningen til å få noen gode råd og tips til hvordan du kan få kjøkkenet til å ”henge sammen med” resten av boligen? Det kan være enkle grep som gjør at de ulike rommene gir et helhetlig inntrykk – en såkalt ”rød tråd”.
Vår kjøkkenkonsulent er også interiørkonsulent, og kan ved hjemmebesøket også se hvilke muligheter du har til å få andre gode løsninger i boligen din. Det kan være snakk om hvordan plassere veggbilder på en ny og spennende måte, komme med tips om farger og materialbruk. Det kan være enkle ting som ikke koster så mye, men som utgjør en stor forskjell for helhetsinntrykket av interiøret i boligen.

Farger

Det kan være vanskelig å skulle velge farger til boligen, og mange lander på en hvitnyanse for å være på den sikre siden. Farger er viktig og sier mye om oss som personer, og det er med på å skape et mer personlig preg på hjemmet. Det kan her være godt å få noen gode råd på veien. Trives du best med duse farger eller klare sterke farger. Man kan velge farger som går ton i ton, nyanse-like farger eller kontrastfarger.
Hvordan kan du sette farger på interiøret i boligen? Skal du male en vegg eller to, kjøpe et par nye pynteputer, velge en tapetvegg eller et par pynteting med farger du liker. Det viktigste er å velge en fargepalett du liker. Konsulenten kan også fortelle litt om hvordan de ulike fargene kan påvirke oss på forskjellige måter. Noen farger skaper ro og harmoni, andre farger fremmer kreativitet, aktivitet og konsentrasjon. Dette kan være viktig å tenke på når man skal gi farge til de ulike rommene.

Materialbruk

En annen måte å skape et spennende interiør som ikke spiller på farger, er bruken av ulike materialer. Et helt hvitt rom kan være utrolig lekkert, og slett ikke være kjedelig hvis du bruker ulike materialer i interiøret, eks. treverk, glass, ulike tekstiler, skinn, stein, m.m. Det finnes så mange spennende materialer, som kan spille på de forskjellige sansene våre, som skaper spennende kontraster men likevel et fint samspill. Tips om ulike materialer og hvordan dette kan brukes for å skape et spennende interiør, er noe vår konsulent gjerne hjelper til med.

Bilder

De fleste av oss henger bilder på veggen litt vilkårlig, et her og et der. Bilder kan gjøre stor forskjell i et interiør. Dette er justeringer som ikke koster mye penger, det kan være snakk om å kjøpe inn noen nye rammer, men det går også an å male de man har. Bilder kan settes sammen på ulike måter, det kan være tematiske grupperinger, bilder i samme fargepalett o.l. Det er også morsomt å lage en billedsammensetning som til sammen skaper et større bilde. Her er det mange muligheter. Det kan også være bruk av bilde-hyller, som gjør at det er enklere å skifte ut bilder for å få variasjon. Dette gir vår kjøkkenkonsulent deg gjerne råd og tips om, hvis det skulle være ønskelig.