Dette sparer du ved å bruke en nøytral /uavhengig kjøkkenkonsulent

Hva har du å tjene på å bruke en interiør- og kjøkkenkonsulent?
Blir det ikke bare en ekstra kostnad? Vi tar en nærmere titt på hvilke fordeler du kan ha av å benytte deg av en uavhengig kjøkkenkonsulent ii oppussingen av ditt kjøkken.

Kjøkken- og interiørkonsulenter trenger ikke bare være en unyttig utgift. Det kan være en viktig rådgiver som i det store og hele kan bidra til en mer kostnadseffektiv prosess. Det er klart at mange kjøkkenkonsulenter som er tilknyttet ulike kjøkkenleverandører, også er selgere av kjøkken, og de ønsker selvfølgelig å selge deg sitt kjøkken. Da er det ikke sikkert du får det kjøkkenet som er den beste løsningen for deg i din bolig. Det kan derfor være lurt og ikke minst besparende å bruke en objektiv/nøytral kjøkken- og interiørkonsulent som ikke jobber for en kjøkkenleverandør, men som jobber for deg som kunde.

Du sparer tid

Det å bruke en kjøkkenkonsulent koster jo penger, men tid er også penger!
Det å bruke en kjøkkenkonsulent som kommer hjem til deg, foretar oppmåling av ditt kjøkken og ser på mulige løsninger i din bolig, vil spare deg for tid og å gjøre feil. Du slipper å sette av tid til tegnetime i en eller gjerne flere kjøkkenbutikker. Det blir en samtale hjemme hos deg, hvor kjøkkenkonsulenten får informasjon om dine ønsker og behov, en slags behovsanalyse. Kjøkkenkonsulenten vil deretter jobbe med forslag til gode kjøkkenløsninger for deg, mens du fortsetter med ditt. Dette vil du spare mye tid på, som du kan bruke på andre ting.

Du sparer deg selv for masse frustrasjon

I de fleste kjøkkenbutikker må du sette opp tegnetime, du må altså inn dit for å tegne en kjøkkenløsning. De krever da at du må ta med deg en måltegning av kjøkkenet. Mange vet ikke hvordan man skal måle et kjøkken, og hva man skal ta hensyn til.

Det er mange som har opplevd stor frustrasjon fordi det ikke har vært riktige mål når kjøkkenet og benkeplaten skal monteres. For mange har det også blitt en dyr feil. Det finnes også kjøkkenleverandører som forventer at du skal gjøre noe av kjøkkentegningen selv, dette oppleves for mange både tidkrevende og frustrerende. Spørsmålet er om du får den beste kjøkkenløsningen for deg og din bolig? Sannsynligvis får du et helt greit kjøkken, men det vil nok ikke bli den best mulige løsningen for deg og dine behov.

Kjøkkenet er et viktig rom og en stor investering i boligen, det er mange ting å ta hensyn til, det kan fort føre til stor frustrasjon hvis du skal håndtere alt alene. Kjøkkenkonsulenten kan også ta de vanskelige samtalene og forhandlingene med de ulike leverandørene. Kjøkkenkonsulenten kan være ditt talerør, slik at du kan fokusere på andre ting du trenger å gjøre.

Du sparer penger

En objektiv og uavhengig kjøkkenkonsulent vil kunne komme med råd og tips på gode og rimelige løsninger, løsninger som er kostnadseffektive, men som likevel dekker dine ønsker og behov på ditt nye kjøkken. Alt i alt vil du kunne spare mer penger på bunnlinja enn du bruker på en kjøkkenkonsulent.